#respectquotes

ryhantaz Respect needs to be earned.
. .
If u think u deserve to be respected, u will get it without u notice...
ryhantaz

Respect needs to be earned. . . If u think u deserve to be respected, u will get it without u notice. tapi kalau dengan orang laen pun kau tak resepect, then kau expect orang respect kau, please cermin dulu diri tu. . . Sebagai orang yang bertamadun, if u dont have respect to others, u should know between the line where is the boundaries to by pass ur limitation. once u cross the line and tickles other to respond, so takyah la nak panggil orang BIADAP lepas tu. . . Dalam family, isteri kene hormat suami, suami kene hormat isteri, anak2 kene hormat mak ayah, mak ayah kene hormat anak2, anak2 kene hormat orang lebih tua, adik beradik kene hormat sesama sendiri. kawan2 kene hormat pasangan kepada kawan mereka, pasangan kene hormat kawan pasangan mereka, rakan sekerja kene hormat satu sama laen, yang paling penting HORMAT HAK ORANG dan list goes on. . . so, utk aku... if u respect me.. i'll respect u. simple.. sebab tu, whatsapp status aku tu bertahun mcm tu 😂😂😂 jangan serius sangat baca.. . . #respect #respectneedstobeearned #urespectmeirespectu #respectquotes #mywhatsappstatus #since2015 #respectothers #janganmelebih #beu #beurself #withhonored #ryhantazbagiquotesplak

breakupboost You teach people how to treat you. If you stick around for poor treatment, that’s the same as saying...
breakupboost

You teach people how to treat you. If you stick around for poor treatment, that’s the same as saying “It’s ok for you to keep treating me this way”... 👎🏼👎🏼 If you don’t show that you respect yourself, no one else is going to respect you. -Trina👩🏼‍💻 . . . . . . #cryingquotes #crying😭 #sadnessquote #heartbreak #breakupquote #breakupquotes #breakupadvice #badrelationships #toxicrelationshipquotes #toxicrelationship #narcissisticabuse #narcissisticrelationship #narcissistic #disrespectful #disrespectfulquotes #respectquotes #disrespectquotes #youteachpeoplehowtotreatyou #allowit #datingadvice #datingstruggles #thestruggleisreal #realtalk💯 #heartbrokenquotes #realitycheck#takeyourpowerback #respectyourself #relationshipadvice #lifecoaching #adviceforlife